Με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και μέλος της διοικούσας επιτροπής της "Κοινωνικής Συμφωνίας" Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε την κυβερνητική πολιτική:

Ντροπή σας. Διαλύσατε τη χώρα

Δημοκρατική εκτροπή αποτελεί ο καταιγισμός των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου: 19 μέχρι τώρα μέσα σε ένα χρόνο, που απλά σημαίνει «Αποφασίζουμε & Διατάσσουμε». Παραβιάζετε το Σύνταγμα, καταλύετε τη Βουλή, τη Δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου, την αξιοπρέπεια του λαού, την εθνική μας ανεξαρτησία και εν τέλει τη λαϊκή κυριαρχία.

Επιβάλετε, από την πίσω πόρτα, δικτατορικές πρακτικές. Οι βασανισμοί σας δεν είναι σωματικοί, είναι ψυχολογικοί, ηθικοί. Είστε απάνθρωποι, ανάλγητοι, εγκληματίες. Οδηγείτε το λαό στην ανεργία, στη φτώχεια, στην απόγνωση, την απελπισία, την αυτοκτονία. Γι’ αυτό είστε εγκληματίες. Μόνο τανκς δε βγάλατε στους δρόμους. Αίσχος σας, υπαλληλίσκοι των Βρυξελλών και των τραπεζιτών.

Ήρθε η ώρα της προσωπικής και της συλλογικής ευθύνης. Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε στο ερώτημα Με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε;