Λίγο πριν την ανατολή του νέου έτους ξανανθίζει η ελπίδα.

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα 29-12-2014

Λίγο πριν την ανατολή του νέου έτους ξανανθίζει η ελπίδα.

Η Βουλή, δεν έδωσε λευκή επιταγή στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, για να συνεχίσει την αδιέξοδη πολιτική της βίαιης λιτότητας, της φτωχοποίησης, της υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών, της διαιώνισης του νοσηρού πολιτικού κλίματος.

Εισερχόμεθα, και επισήμως, στην προεκλογική περίοδο.

Η νέα χρονιά θα σφραγιστεί από τη λαϊκή εντολή για προοδευτική ανατροπή. Για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Για την εθνικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Η Κοινωνική Συμφωνία θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της για τον νέο προοδευτικό συνασπισμό εξουσίας, που θα χαράξει έναν ρεαλιστικό και φιλολαϊκό οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και δημοκρατικής ανασυγκρότησης της χώρας, αντιμετωπίζοντας, ταυτόχρονα, αποφασιστικά τα εξωθεσμικά κέντρα, τη Διαπλοκή και τα συμφέροντα που λυμαίνονται τη χώρα.
Με αποφασιστικότητα και συλλογική δράση μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες μέρες για την Πατρίδα και τα παιδιά μας.