Δήλωση της Μαρίας Κυριακοπούλου Ο νέος χρόνος σηματοδότης πολιτικής αλλαγής

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Το 2014 αφήνει βαθιές πληγές στην κοινωνία και τη χώρα με μειωμένη εθνική κυριαρχία. Το 2015 φέρνει την ελπίδα.
Η ψήφος αντίστασης των 132 βουλευτών έγινε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων, τερματίζοντας την ιδιότυπη κατοχή στην πατρίδα μας και την αβεβαιότητα, που βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινή τους ζωή.
Ο νέος χρόνος γίνετε σηματοδότης αλλαγής.
Ο λαός σε αυτή την προεκλογική μάχη θα δώσει την απάντηση για ανατροπή των βάρβαρων, νεοφιλελεύθερων πολιτικών, που εξαθλίωσαν την κοινωνία και μετέτρεψαν τους θεσμούς σε υποκατάστατα συμφερόντων.
Σε αυτές τις εκλογές θα αποφασίσουμε για το παρόν και το μέλλον μας, για μια δημοκρατική και εθνικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα.
Η Κοινωνική Συμφωνία είναι παρούσα και σε αυτό τον αγώνα και θα συμβάλει σε ένα νέο προοδευτικό συνασπισμό εξουσίας με στόχο τη δημοκρατική ανασυγκρότηση της χώρας ενάντια στα εξωπολιτικά-εξωθεσμικά κέντρα που διαφεντεύουν τη χώρα μας.
Με πίστη στη δύναμη του λαού μπορούμε να αγωνιστούμε συλλογικά και να υπερασπιστούμε τους δημοκρατικούς θεσμούς, τη διαφάνεια του πολιτικού συστήματος, το δημόσιο και εθνικό συμφέρον.
Το 2015 φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα και θα ανοίξει το δρόμο που θα μας οδηγήσει στην αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων , στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην ανάπτυξη.

Μαρία Κυριακοπούλου
πρώην βουλευτής
μέλος πολιτικού συμβουλίου της Κοινωνικής Συμφωνίας