ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας

Πρ. βουλευτής Δωδεκανήσου

Μέλος Π.Σ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Την Κυριακή δίνεται στην Ελλάδα και στους Έλληνες μια μοναδική ευκαιρία, να επιλέξουν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μια αλλαγή που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ελπίδας, για μια ζωή με Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια.

Τούτη την ύστατη ώρα, όλοι έχουμε την υποχρέωση να παραμερίσουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά ή στάση μας πίκρανε, μας πλήγωσε ή και μας απογοήτευσε και να στηρίξουμε με την ψήφο μας τον φορέα αυτής της αλλαγής, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολύ μεγάλο το διακύβευμα αυτών των εκλογών, για να μείνουμε σε αυτά. Τώρα προέχει το συμφέρον της πατρίδας, το οποίο ξεπερνάει εμάς τους ίδιους σαν πρόσωπα, ακόμη και τους τόπους μας, τις μικρές πατρίδες μας. Θα έρθει και η ώρα αργότερα να αξιολογήσουμε ανθρώπους και συμπεριφορές.

Τώρα πρέπει να βάλουμε φρένο στην τρομερή ανθρωπιστική κρίση, τη φυγή των νέων, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Την Κυριακή αγνοώντας την τρομοκρατία τους, ψηφίζουμε για την ανάπτυξη της χώρας μας προς όφελος όλων των Ελλήνων, με την αξιοποίηση του ξεχωριστούανθρώπινου δυναμικού της, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και της ζηλευτήςομορφιάς της.

Συμμετέχουμε και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι το κόμμα που έχει τη βούληση και τη δύναμη να σταματήσει τη δυστυχία, να αλλάξει τη χώρα και να ξαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα στους Έλληνες.

Σε αυτήν την εθνική προσπάθεια και εγώ με τις όποιες δυνάμεις μου, δηλώνω παρών.