Ευχές από τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας για Καλό Πάσχα

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

«ΠΑΣΧΑ 2015. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ»

Για πάρα πολλά χρόνια, όταν όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για όλους, οι ευχές δίνονταν με την ευκολία του αυτονόητου, απλά σαν συμπλήρωμα μιας βεβαιότητας, ότι το Φως της Ανάστασης θα φωτίσει τις ψυχές όλων των ανθρώπων.

Ήρθε αυτή η πρωτοφανής ηθική και οικονομική κρίση, για να καταδείξει την σκληρή αλήθεια. Ότι οι ευχές δεν έχουν νόημα, αν δεν συνοδεύονται από πράξεις που βρίσκονται σε αρμονία με το μήνυμα ζωής κι ελπίδας που εκπέμπει το Πάσχα. Ότι οι ευχές είναι υποσχέσεις που πρέπει να κρατηθούν, ώστε να σταθεί η κοινωνία όρθια και να διατηρηθεί η πολύτιμη κοινωνική συνοχή.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ έθεσε από την πρώτη στιγμή τον άνθρωπο στο επίκεντρο της πολιτικής, με πράξεις και αποφάσεις που προστάτευσαν και προστατεύουν τους αδύναμους.

Ευχόμαστε σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σε κάθε άνθρωπο που ζει στην Πατρίδα μας, το Φως της Ανάστασης να φέρει ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο που αξίζουν.

Στεκόμαστε στο πλάι των ανθρώπων, υπηρετώντας το δίκαιο.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ηθική, αξιακή, κοινωνική και Εθνική.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!