Βιογραφικό υποψήφιου Βουλευτή Ρεθύμνου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Φίλιππου Μαλλία

Ανταποκρινόμενος άμεσα στη τιμητική προ(σ)κληση της ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ για να κατέβω στο όμορφο Ρέθυμνο, της Λεβεντογέννας Κρήτης ως υποψήφιος βουλευτής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, καταθέτω άμεσα το βιογραφικό μου, αλλά και τις σκέψεις μου για να γνωριστούμε όπως συνηθίζεται στις ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Ονομάζομαι Φίλιππος Κ. Μαλλίας. Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν 57 χρόνια, τελείωσα το Λεόντειο λύκειο, σπούδασα μηχανολόγος εργοδηγός και μηχανικός αεροσκαφών και είμαι, πρόσφατα, ακόμα απλήρωτος συνταξιούχος του Δημοσίου –Π.Α.-!

Πάντα με απασχολούσαν, η Ανθρώπινη επικοινωνία και οι λύσεις στα Κοινωνικά προβλήματα, και παρακολούθησα επίσης Σεμινάρια Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, Marketing, τομείς με τους οποίους απασχολήθηκα και επαγγελματικά σε μεγάλες Ιδιωτικές Εταιρίες.

Υπηρέτησα ως Τεχνικός Υπαξιωματικός στην Κρήτη (115 ΠΜ) για 4 χρόνια, όπου εκτός των άλλων είχα την τύχη να γνωρίσω και ακόμα είμαι φίλος με πολλούς κρητικούς. Γνώρισα από κοντά την όμορφη –   Δημοκρατική Κρήτη του Καζαντζάκη, του Ελευθερίου Βενιζέλου και του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη τον μινωικό πολιτισμό της και σχεδόν κάθε καλοκαίρι είμαι στην Κρήτη για διακοπές.

 Κατάγομαι από το Νησί των Ριζοσπαστών την Κεφαλονιά (Ρόκκος Χοϊδάς- Μαρίνος Αντύπας), αλλά και των άξιων συνεχιστών τους, όπως ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης και του Μεταρρυθμιστή πολιτικού ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ, του οποίου είχα την ύψιστη τιμή να είμαι συνεργάτης στο τομέα πολιτικής επικοινωνίας και συνεχίζω να είμαι συνεργάτης και της ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ. Και οι δύο ΑΣΥΜΒΙΒΑΤΟΙ πολιτικοί με ήθος και συνέπεια έργων και λόγων.

 Από το 1974 έως το Μάρτη του 2012 ήμουν ενεργό μέλος  ΠΑΣΟΚ  του ιδρυτή του αείμνηστου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Επίσης ανέπτυξα πλούσια Συνδικαλιστική δράση ως μέλος της ΠΟΕΥΕΘΑ, του συλλόγου μηχανικών Α/ΦΩΝ αλλά και του συλλόγου γονέων Λεόντειου σχολής.

 «ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ» «ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΪΚΑ» «ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ» «ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 37». Αυτά και όχι μόνο, είπε σε ανύποπτο χρόνο (το 2010 και το 2011) Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ με ταυτόχρονες τεκμηριωμένες προτάσεις αλλά και έργα όπως τα υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, Συντάξεις στις μητέρες, μειωμένες τιμές φαρμάκων, σύσταση ανεξάρτητης αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ρύθμιση δανείων και όχι μόνο.

Με οδηγό αυτές τις ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και για να εξασφαλίσουμε την παραμονή της νέας γενιάς στη χώρα, για να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που να ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ελάτε να ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ- ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Το ΗΘΟΣ- Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ- ΛΟΥΚΑΣ Τ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.

Φίλιππος Κ. Μαλλίας

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ

ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ρεθύμνου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

e-mail: [email protected]

[email protected]

ΤΗΛ: 2103311010-30

KIN: 6934768896