Χαιρετισμός υποψήφιου Βουλευτή Ρεθύμνου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Φίλιππου Μαλλία

Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχει εκδειωχθεί από το κέντρο της πολιτικής και δεν είναι παράξενο ότι οι όροι «πολιτικός» και «κομματικός» όχι μόνο  συγχέονται, αλλά και χρησιμοποιούνται ο ένας στη θέση του άλλου.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ συνδέεται άμεσα με της καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις. Με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ   ΣΥΜΦΩΝΙΑ έχουμε την δυνατότητα οι πολίτες να ασχοληθούμε άμεσα με τα κοινά. Το αυτονόητο δηλαδή, που μέχρι σήμερα καταργεί ο δικομματισμός και η διαπλοκή, για ευνόητους λόγους.

Το κόμμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, προήλθε από την απαίτηση της ίδιας της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και εκτός των άλλον προωθεί και συμπληρώνει τις έννοιες της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ προσφέρει την δυνατότητα ΑΠΕΓΚΛΟΒΙΣΜΟΥ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Καταθέτουμε ΩΡΙΜΕΣ- ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ- ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για ορατή βελτίωση των συνθηκών με μοναδικό ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ έχει τώρα το όπλο στα χέρια του ψηφίζοντας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του μονόδρομου της λιτότητας και να βγει η ΧΩΡΑ από την ΚΡΙΣΗ.

Οι υποψήφιοι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ είναι νέοι ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μαζί με τους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ πλην ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ύψωσαν σε ανύποπτο χρόνο την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ με το ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποτέλειας στους Γερμανούς, καταθέτουν τεκμηριωμένες εναλλακτικές προτάσεις για ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

Με γνώμονα την άμεση συμμετοχή μου στην έντιμη διαχείριση των αναγκών της Ελληνικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ανταποκρίθηκα στην τιμητική ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ της από το 1985 φίλης -προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ- ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ- πολιτικού με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΓΩΝ και ΛΟΓΩΝ, στην Λεβεντογέννα ΚΡΗΤΗ- ΝΟΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υποσχόμενος να εργαστώ, μαζί με τους συνυποψήφιους Βουλευτές, ΔΥΝΑΜΙΚΑ για ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ώστε να αξιοποιήσω την εμπιστοσύνη ΣΑΣ.

Ευχαριστώ

Φίλιππος Κ. Μαλλίας

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ρεθύμνης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

e-mail: [email protected]

[email protected]

ΤΗΛ.: 2103311010-30

KIN: 6934768896