Σύντομο βιογραφικό υποψήφιου Βουλευτή Β' Πειραιώς Νικητάκη Μιχάλη

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Ο Μιχάλης Νικητάκης γεννήθηκε το 1963 στον Πειραιά και μεγάλωσε στις γειτονιές του Κορυδαλλού και της Νίκαιας. Είναι έγγαμος και έχει δυο κόρες, ένα εγγονό και μία εγγονή. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Ψυκτικών Εγκαταστάσεων. Σε ηλικία 16 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον αθλητισμό (Ολυμπιακός), όπου και εγκατέλειψε το 1989.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

1979-1983

Εργάστηκε ως πωλητής και ενώ παράλληλα σπούδαζε.

1985

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

1985-1987

Εργάστηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στην επιχείρηση του κ. Κουδουνάκου.

1987-1989

Εργάστηκε ως προσωπικό ασφαλείας υψηλόβαθμου στελέχους του ομίλου “Γραμμή Α.Ε.”.

1990-1994

Ιδιοκτήτης καταστήματος καφέ.

1994-1995

Εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός.

1995-1996

Εργάστηκε ως προσωπικό ασφαλείας στο κρουαζιερόπλοιο Mediterranean Sky.

1996-1998

Εργάστηκε ως προσωπικό ασφαλείας νομάρχη Πειραιά.

1998-2004

Εργάστηκε ως προσωπικό ασφαλείας– οδηγός προέδρου κτηματικής-τουριστικής της                   Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

2004-ΠΑΡΟΝ

Διευθύνων ανωνύμων εταιρειών.

 

Έχοντας μπει στον στίβο της εργασίας από πολύ νωρίς, σε ηλικία 48 χρονών έχει περίπου 8.500 ένσημα, συνεχίζει να αγωνίζεται με τους ίδιους ρυθμούς. Μετά από μία πορεία 28 ετών περίπου, έφτασε να διαχειρίζεται έναν όμιλο ανωνύμων εταιριών που δραστηριοποιούνται σε όλη την ελληνική επικράτεια.

 

Τόσο η προσωπική του όσο και η επαγγελματική του πορεία βασίστηκαν σε γερά θεμέλια και αδιαπραγμάτευτες αξίες οδηγώντας τις επιχειρήσεις να κατέχουν κυρίαρχη θέση.

 

Με ήθος και τιμιότητα χαράσσει την μέχρι σήμερα πορεία του διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες που στηρίζονται στη συνέπεια και την αλληλοεκτίμηση. Η φιλοσοφία στην οποία στηρίχτηκαν οι μέχρι σήμερα επιτυχίες έγκεινται στην υιοθέτηση ενός κλίματος συνεργασίας με τους εργαζομένους οι οποίοι νιώθουν να είναι πολύτιμοι συνεργάτες, σε ένα περιβάλλον με άριστες συνθήκες εργασίας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

1993

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη      «Πρωτοβουλία Πολιτών»

2010

Περιφεριακός σύμβουλος στο «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά.

2011

Ιδρυτικό μέλος και στέλεχος του κινήματος «Ελεύθεροι Πολίτες».

Από το 1993 έως και σήμερα είναι δίπλα σε κοινωνικούς συλλόγους του Κορυδαλλού και του ευρύτερου Πειραιά.

Εάν και μέχρι το 2010 δεν αποτελούσε μέλος ή στέλεχος κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, ανήκει στο δημοκρατικό σοσιαλιστικό χώρο και τον στήριζε με την ψήφο του, τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Ο Μιχάλης Νικητάκης σε μια εποχή παγκόσμιας κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής αναταραχής θεωρεί υποχρέωσή του να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις, με σκοπό να προσπαθήσει για την ελληνική κοινωνία, ώστε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας να μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Η επιθυμία του για κοινωνική προσφορά, σε συνδυασμό με τις αξίες του και το ήθος του τον ώθησαν να ασχοληθεί αυτή τη δύσκολη στιγμή με τα κοινά. Υπόσχεται να δουλέψει σκληρά και καθημερινά, όπως άλλωστε το έκανε και μέχρι σήμερα όπου και αν βρισκόταν.

 

Οι αξίες καταγράφονται όταν δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω στις εθνικές εκλογές του 2012 με το συνδυασμό «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκα Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, ως υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τον εργάτη (όντας εργαζόμενος από το 1979), τον μικρομεσαίο (2012 επαγγελματικές μου δραστηριότητες) και το συνταξιούχο, των οποίων το μέλλον σήμερα είναι αβέβαιο. Για αυτό το μέλλον θα αγωνιστώ.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ:

ΗΘΟΣ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ