Πολιτική Εκδήλωση και Περιοδείες των Υποψήφιων Βουλευτών Δωδεκανήσου της "Κοινωνικής Συμφωνίας"

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ   ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ   ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Το κόμμα της   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, πραγματοποίησε την Τετάρτη 2.5.2012, στο ξενοδοχείο Πλάζα της Ρόδου,   πολιτική εκδήλωση στην οποία έγινε παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Δημ. Ενότητας Ρόδου, Πρόεδροι μαζικών φορέων και αντιπροσωπεία από τη Σύμη.  

Τους υποψηφίους βουλευτές παρουσίασε το ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, Φιλήμονας Καρίκης, ο οποίος στην προσφώνησή του κάλεσε τους Ροδίτες να ψηφίσουν το κόμμα, του οποίου η Πρόεδρος, στήριξε τους εργαζόμενους, τις συλλογικές συμβάσεις και τα χρεωμένα νοικοκυριά.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι, ζήτησαν  και αυτοί με τη σειρά τους στήριξη και συγκεκριμένα:

Ο παραολυμπιονίκης μας Θανάσης Μπαράκας, ζήτησε από τους πολίτες που μέχρι τώρα στήριζαν το ΠΑΣΟΚ, να αποδεσμευτούν από τη συναισθηματική εξάρτηση τους από αυτό, γιατί πλέον στηρίζει τα συμφέροντα των τραπεζών και των κερδοσκόπων.

Ο 26χρονος Παναγιώτης Καρίκης, ο νεότερος υποψήφιος, κάλεσε τους νέους να προσέλθουν και να ψηφίσουν, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι υποψήφιος με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, γιατί αυτή δημιουργήθηκε από βουλευτές που τόλμησαν να ψηφίσουν όχι στο μνημόνιο της υποταγής και της φτώχιας.  «Πήρα αυτήν την απόφαση, γιατί δεν δέχομαι να μένω με σταυρωμένα χέρια όταν τρέχω όλοι την ημέρα σε 5 διαφορετικές δουλειές για να βγάλω τελικά ένα χαρτζιλίκι…» είπε.

Η Πρόεδρος των Λερίων Ρόδου, Ουρανία Φυλτζανίδη και μόνη γυναίκα του συνδυασμού, τόνισε «..θέλω να προσπαθώ όσο μπορώ με τις μικρές μου δυνάμεις να επηρεάζω τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι, αλλά τουλάχιστον δεν θα λέω ότι έμεινα απαθής,  ενώ κλέβουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών μου».

Ο νεαρός επιχειρηματίας– φωτογράφος,  Χρήστος Πρασσάς, κάλεσε τους νέους να  συμμετέχουν λέγοντας: «Οι νέοι άνθρωποι έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Βέβαια  έχουμε συνηθίσει και αυτό βολεύει πολλούς, οι νέοι να βρίσκονται έξω από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και είτε να σκοτώνουν τον χρόνο τους στις καφετέριες, είτε στην καλύτερη περίπτωση, οι περισσότερο οργισμένοι, να διαδηλώνουν   στους δρόμους και στις πλατείες».

Ο επίσης νεαρός μουσικός από το ακριτικό Αγαθονήσι, Μανώλης Κόττορος, έκανε μια εμπεριστατωμένη πολιτική ανάλυση και εξέθεσε τις προτεραιότητες  της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για τα Δωδεκάνησα, αποδεικνύοντας ότι δεν ξέρουν κάτι παραπάνω οι πολιτικοί.

Ο Λουκάς Καραγιάννης από τη Σύμη, κάλεσε τους εκλογείς να στηρίξουν το κόμμα γιατί έχει άξιους βουλευτές, όπως είναι ο Γιώργος Κασσάρας, που νοιάζονται για τον τόπο.

Τέλος ο Γιώργος Κασσάρας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι τους δύο συνυπογράψαντες το μνημόνιο ΙΙ, που προβαίνουν σε προεκλογικές παροχές και δεσμεύσεις, διέψευσε μετά το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο, ο ίδιος ο Παπαδήμος που θύμισε τις δεσμεύσεις και τα  μέτρα που έχουν υπογράψει και πρέπει να υλοποιηθούν αμέσως μετά τις εκλογές.

Κλείνοντας δε την εκδήλωση επεσήμανε ότι το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στα Δωδεκάνησα, δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν αλλαγή του πολιτικού σκηνικού να το κάνουν, ψηφίζοντας τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου και ανανεώνοντας  το πολιτικό προσωπικό με νέους ανθρώπους.  

Την Πέμπτη το πρωί ο Γιώργος Κασσάρας, ο Μανώλης Κόττορος και ο Παναγιώτης Καρίκης, μετέβησαν στην Κάλυμνο όπου περιόδευσαν στις Δημόσιες Υπηρεσίες, έδωσαν συνέντευξη τύπου στο TV12 και το βράδυ θα μιλήσουν στην  συγκέντρωση στην Παναγιά Χώρας Καλύμνου.

Ο Πρασσάς Χρήστος, η Ουρανία Φυλτζανίδη και ο Θανάσης Μπαράκας περιόδευσαν στην πόλη της Ρόδου ενώ ο Λουκάς Καραγιάννης μετέβη στη Σύμη.

 

                                                                                                                   Ρόδος 3.5.2012

                                                                                                               Από το γραφείο τύπου 

 

Επισυνάπτονται επίσης δύο φωτογραφίες από την εκδήλωση στο ΠΛΑΖΑ

Δοκιμή εμφάνισηςΣυνημμένοΜέγεθος
upopsephioi_plaza.jpg
upopsephioi_plaza.jpg165.51 KB
ekdelose_plaza.jpg
ekdelose_plaza.jpg302.17 KB