Μαρία Κυριακοπούλου : «Η Κοινωνική Συμφωνία με ισχυρή φωνή στη νέα Βουλή»

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/koinonik/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Τη βεβαιότητα ότι η «Κοινωνική Συμφωνία» θα έχει ισχυρή φωνή στην επόμενη Βουλή, ώστε να αποτελέσει το ανάχωμα στον κατήφορο του Μνημονίου και της αδιέξοδης λιτότητας που έχουν συνυπογράψει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. εξέφρασε η βουλευτής Αχαίας Μαρία Κυριακοπούλου, με αφορμή τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

«Σήμερα οι πολίτες με τη δύναμη της ψήφου τους  -τονίζει-  θα δώσουν ηχηρή απάντηση στις πολιτικές που οδηγούν την Ελλάδα στην εξαθλίωση και την  υποτέλεια. Εχουν την μοναδική ευκαιρία να επιλέξουν έναν άλλο δρόμο, ώστε να ξαναχτίσουμε την οικονομία σε ισχυρές βάσεις και να ξαναδώσουμε στους πολίτες το χαμόγελο και στην χώρα  την χαμένη της αξιοπρέπεια.

Η Κοινωνική Συμφωνία στη νέα Βουλή θα δράσει ως καταλύτης για μια πατριωτική και προοδευτική λύση. Για ένα άλλο ήθος στην πολιτική, μακριά από εξαρτήσεις και υποταγή σε εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων».